Trucks at a port.

Minőség

A minőség számunkra a kiválóság fokmérője. Büszkék vagyunk arra, hogy egyes Partnereink már több, mint 10 éve belénk helyezik bizalmukat. Minden munka- és környezetvédelmi, valamint biztonsági folyamatunk megfelel a helyi előírésoknak, és az alábbi szabványok alapján kezeljük Partnereink készleteit:

TAPA-A (Transported Asset Protection Association Europe, license A) – garantálja készletei biztonságát raktárainkban

AEO-F (Authorized Economic Operator) – bizonyítéka a vám- és pénzügyi szabályozásnak való megfelelőségünknek, tudásunknak, a Hatóságok belénk vetett bizalmának

ISO9001:2015 (International Organization for Standardization – a quality management system) – garancia a kiszolgálási színvonalra, amit Partnereinknek nyújtunk

HACCP (food safety system) – megadja a száraz élelmiszer tárolására és kezelésre vonatkozó folyamataink kereteit

ISO13485:2016 (Medical Devices) – bizonyítéka annak, hogy képesek vagyunk orvostechnikai eszközök kezelésére a Megbízóink és a szabályozási környezet elvárásainak megfelelően

Fenntarthatóság és elkötelezettség

A GSP Kft. elkötelezett amellett, hogy üzleti tevékenységét fenntartható módon működtesse, és értéket teremtsen a partnerei számára. A GSP Kft.-nél úgy gondoljuk, hogy a fenntarthatóság mindenki feladata, és hogy ez a jó menedzsment alapja, így hozzájárulva a vállalat hosszú távú sikeréhez és az ügyfelek hatékonyabb és eredményesebb logisztikai hátterének biztosításához.

Fenntarthatósági fókuszterületeink

Etikus üzleti magatartás

A GSP-nél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy üzleti tevékenységünket minden vonatkozó jogi és szabályozási követelmény teljes mértékű betartásával, a legmagasabb etikai normák figyelembevételével végezzük. Üzleti magatartási kódexünk meghatározza azokat az elveket, értékeket és etikai irányelveket, amelyek alapján a GSP Kft. üzleti tevékenységet folytat.

Munkatársaink

A GSP Kft. sikerét a munkatársaink viselkedése, elkötelezettsége, motiváltsága és szakmai tudása teszi lehetővé. Stratégiánk elengedhetetlen része, hogy a megfelelő munkavállalókat alkalmazzunk és hosszú távon biztos körülményeket teremtsünk számukra. Ezért gondoskodunk a folyamatos képzésükről, megfelelő munkahelyi körülmények meglétéről, a motiváció fenttartásáról és előlelépési lehetőségről.

Biztonság és adatvédelem

Arra törekszünk, hogy üzleti tevékenységünket olyan módon folytassuk, amely biztosítja munkatársaink, ügyfeleink egészségét és biztonságát. Továbbá igyekszünk megvédeni ügyfeleink és alkalmazottaink adatait, hogy ne kerülhessenek harmadik fél birtokába. Szabályozott folyamataink biztosítják ügyfeleink áruinak épségét és védelmét és határozott és szigorúan betartott szabályaink jellemzik mindennapi működésünket.

Legfőbb értékünk a tudás

Fennállásunk óta eltelt 35 év alatt a szakmát teljes mélységében megismertük és kialakult az a vállalati kultúra, amely lehetővé teszi a valódi logisztikai értékteremtést. A megszerzett tudás segítségével tudjuk, hogyan legyen a végpontok közti ellátási lánc szolgáltatásunk valóban minőségi. Számos besszállítói kapcsolattal rendelkezünk, melyeket hűen ápolunk annak érdekében, hogy azok által is a legjobb szolgáltatást kapjuk, hiszen azok pozitív hatását ügyfeleinknél tudjuk kamatoztatni.

Környezeti és társadalmi felelősségvállalás

A vállalati és társadalmi felelősségvállalás kiemelt fontosságú számunkra. Tisztában vagyunk vele, hogy a folyamatosan változó szabályozások és piaci kondíciók hatással vannak az ellátási láncra és új kihívások elé állítanak. A GSP Kft. ennek megfelelően integrálható megoldásokat kínál az ügyfelei részére. Munkánk eredményeképpen a hatékonyan szervezett árumozgatás csökkentheti a szállítás okozta széndioxid kibocsátást ezáltal csökkentve a környezet-terhelését. Az operációs folyamatokat a vállalkozása prioritásainak és üzleti igényeinek megfelelően alakítjuk ki.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk

Információ és értékesítés