Multimodális szállítás a világ minden pontjára, 1 kg-tól 24 tonnáig. Szállítási igényeinek megfelelően megtaláljuk a legoptimálisabb szállítási módokat.

Tengeri szállítás

Tökéletes megoldás lehet abban az esetben, ha az adott árumennyiséget – összetétele, súlya, vagy egyéb különleges tulajdonsága miatt – nem lehet légi, vagy közúti módon eljuttatni a célállomásra. Mindenképpen fontos a tervezhető, viszonylag tág határidő. Előnye, hogy a többi szállítási módhoz képest kedvezőbb árú, továbbá az országok kikötőinél számtalan más közlekedési csatlakozás is elérhető, melyekkel tervezhetünk. Cégünk kipróbált, megbízható óceánjárókkal és beszállítókkal működik együtt annak érdekében, hogy a szállítmányok magas minőségi szolgáltatás mellett időben érjenek célba.

A ship full of containers.

Légi szállítás

Főként akkor ajánljuk, ha a legfontosabb szempont az árumennyiség lehető leggyorsabb célba juttatása. Légi szállítással nagy távolságokat is megtehetünk, a többi szállítási módhoz képest rövidebb idő alatt. Megbízható partnereinknek köszönhetően az sem jelent problémát, ha az adott áru speciális paraméterekkel bír.

Amennyiben reptértől-reptérig, vagy házhoz szállítási szolgáltatásra, illetve ezek kombinációjára van szüksége, mindenféle szállítási módozatban állunk rendelkezésére.

Központi raktárunk a vecsési Aerozone Business Parkban található a Liszt Ferenc nemzetközi reptér mellett. Rendelkezünk saját vámügynökséggel, vámraktárral és minden szükséges engedéllyel (AEO-F, közvámraktár, átmeneti raktár, engedélyezett címzett és feladó). A helyi infrastruktúra adta lehetőségeket kihasználva hatékonyan tudjuk ellátni import és export küldemények vámkezelését, tárolását és kiszállítását.

An airplane in the sky.

Közúti szállítás

Abszolút jó megoldás abban az esetben, ha az európai kontinensen belül szeretnénk szállítani egy viszonylag könnyen mozgatható árumennyiséget, ami felfér a kamionokra.

Iparágtól és egyedi igényektől függően egyaránt vállalunk:

  • kiscsomag szállítást – expressz és economy szállítással
  • gyűjtő szállítmányozást 5-6 palettáig
  • LTL (less than truck load) – részrakomány szállítását
  • FTL (full truck load) – teljes kamiont kitöltő szállítmányozást

Megbízható partnerkapcsolatot ápolunk Európa stratégiailag fontos közlekedési csomópontjaival, így garantáljuk azt, hogy a szállítmány a megfelelő helyen, időben és épségben érkezzen meg a célállomásra.

Packing a truck.

Professzionális megoldások speciális igényekre is

Szeretjük a kihívásokat, így a sablonmegoldásokon túl számos más opciót is ajánlunk a speciális áruk szállítására. Minősítéseinknek köszönhetően pedig biztosítjuk, hogy rakományát a jogszabályoknak és előírásoknak megfelelően szállítjuk.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk

Információ és értékesítés